OKTOBER 2021
10 oktober
Vi får hela tiden information från de nya ägarna. En del av dem lägger ut fina bilder på Abyvännernas facebooksida, andra skickar texter till min e-post och en del skickar bilder via messenger eller sms. Så himla roligt att få se kattungarna "in action"!

Idag har jag även, i det gråmulna vädret, skrivit ihop ett reportage om att ha en rekordkull. Kommer publiceras här och i Kattögat, NERKs medlemstidning.

Och så fick jag flera bilder från Jonas Larsson. Hans två katter, Nelson och Primus fick besök av en hund. Oj,oj båda visade vad de tyckte om hunden. Tur är att de ha en stor klätterställning där de kan vila ut efter mötet. Här är Nelson som tydligt visar vad han tycker om hundar i dagsläget.

4 oktober
En regnig dag.. och här är det förfärligt tyst sedan kattungarna har flyttat. En härlig bild från sista veckan med gänget är på sin plats att lägga upp.

Men nog kommer vi minnas denna sommar med nio goa kattungar. Nu börjar det bli dags att vänja våra tre katter att hålla sams... det brukar ta ett tag.