NOVEMBER 2021
22 november
Vi har nu även hälsat på hos Nelson och Primus och hos Zally och Ziri i Högdalen. Så roligt att få möta dem igen. Andra avkommor bor ganska långt bort, men gläds åt att det kommer små rapporter. Här är Nemone (kallas Sonja) och Neva som båda bor i Småland. Tack för fina bilder!
14 november
Vi har varit och hälsat på Abygail, Nelly och Prince Lloyd i Sollentuna. En fantatisk upplevelse. Katterna är såååå vackra och oerhört sociala, Det är fröjd att se dem växa. De inneboende, dvs Jan och Marianne är så nöjda att de valde att ha tre stycken. Vi blev bjudna på en trerätters lunch som hette duga. Lär nog bli fler möten med dem. Att ta bilder på deras katter var smått omöjligt. Antingen lekte de vilt eller så sov de.

Här hemma har jag nu ägnat mig att färdigställa nästa års almanacka. I år är det en blandning mellan unga och lite äldre katter.
S*Olvondalen's har de alla som stamnamn.

Omslaget pryds av Gilera Lulu ABYn från MC-kullen 2019
jan: Nelson ABYn och Primus ABYp, från NAPkullen 2021
feb: Zelda ABYn från Z-kullen 2020
mars: Allington ABYn från Applekullen 2016
april: Curie ABYa från Currykullen från 2006
maj: Sir Vajver ABYo från Sir Vajverkullen ensam överlevare från 2015
juni: Allington ABYn från Applekullen 2016
juli: Omnia ABYn från Liliumkullen 2010
aug: Charles Aznavour ABYn från Artistkullen 2015
sep: Neo ABYn från NAP-kullen 2021
okt: Mr Lennox ABYn från Brexitkullen 2017
nov: Abybell ABYa från NAP-kulllen 2021
dec: Zaba ABYo från Z-kullen 2020

Att göra en almanacka har blivit som en tradition sen den tiden då vi startade Abyvännerna. Känns som det var en evighet sen. Kontakt har jag med många av de som nu äger en Olvondalare - vilket jag verkligen glädjer mig åt.

Kattskåpen har nu utökats med Balthasar och James avbilder tillsammans med vår Selam. Samlingen börjar bli stor och snart får jag inte plats med mer kattfigurer. Frågan är om det blir ett skåp till?
2 november
Här är Nelson och Primus som vilar ut hemma hos Jonas. Fin bild! Får pryda ingångssidan ett tag.
Här hemma har mamma Frida fortfarande tratt. Hon är fena på att slicka sönder sig. Stor tratt så att hon inte kommer åt och mindre tratt när det är dags att äta. Stackars Frida!