Ädelstenskullen födda 2022-10-07

Om du är intresserad av att äga en abessinier:
Kontakta oss. Vi har kunskaper och kan hjälpa dig. Du når oss på 0730-639 162 eller via ett mail till olvondalen@yahoo.se. Du får mycket gärna höra av dig om du kan tänka dig en kattunge från oss 2022.

Maj 2022: Nu har Primuz-Zezam Franz, fawnfärgad abessinier anlänt till oss, dvs till Frida, i Olvondalen. Vi hoppas att parningen blir av. Bilder på Frida och Franz -> scrolla nedåt.
September 2022: Nu äntligen verkar Frida vara dräktig. Se provparning här
Oktober 2022: den 7 oktober föddes kullen. Två fawnfäragde honor, en viltfärgad hona och en sorrelfärgad hane. Andra bilden är de 2 veckor.
November 2022:Tredje bilden är det de två fawnfärgade som får en härlig distund.
De har nu också fått namn Ädelstenskullen:
Sorrelhanen: Ruby, fawnhonorna: Amber och Safir samt viltfärgade honan: Diamond.
Snart 6 veckor gamla, fawnflickorna Amber och Safir har en härlig distund.
Två veckor gamla
Kullen 6 dagar gamla
Franz och Frida i katthuset, maj 2022.
Vi har även sammanställt en pdf med vanliga frågor som du kan tanka ned. Mer om rasen hittar du under rubriken Abessinier.
För oss är det viktigt att du som köper en katt från oss får följa din tillkommande katts uppväxt och se den i dess "hemmiljö". Antingen IRL eller via digitala medier. När en kattunge övertas är den minst 12 veckor och är då vaccinerad, chipmärkt och besiktigad enligt SVERAKs normer. Vi är noga med att fortsatt ha kontakt med hussar och mattar som förvärvar en Olvondalare!