S*Olvondalen´s Bella Blue, alias Siri
född 12 augusti 2007

Far: Balthasar
Mor: Chablis

Stamtavla Bildgallerie från nya ägarna till Bella Blue

Uppdaterad
2007-11-09
Så söööt! Foto taget 2 november 2007
Majestätiskt vilande på sängen. Fotot taget den 28 oktober
Stort gäsp... Fotot taget den 28 september
Busig Bella, Siri, i fotöljen på landet. Nyss bet hon sin mor och fick tjuvnyp åter. Foto tagit i Olvondalen den 30 september 2007.
25 dygn gammal. Nansi och Bella Blue i boet. Det är ofta trångt i boet, eftersom nästan alltid Nansi ville delta och ibland var det hon som tog hand om Bella istället för Chablis. Det är i alla fall ingen fara, eftersom Bella hela tiden ökat stadigt i vikt och utvecklas som hon ska.
Nu 18 dygn gammal. Fotona togs i samband med att presumtiv ägare kom på besök. Okänd doft och okänd plats i soffan föranledde minifräs. Tur att Chablis kom till undsättning!
Olvondalen´s nya lilla blå hona, 12 dygn gammal. Hon har snart tripplat sin vikt från födseln och väger nu 290 gram. Ögonen har öppnats och världen börjar upptäckas med ännu ett sinne.
Olvondalen´s nya lilla blå hona, 6 dygn gammal, tillsammans med sin mamma Chablis.
Söndagen den 12 augusti 2007 klockan 05.30 föddes en kattunge, blå (ABY a), en hona. Mor är Ch S*Olvondalen´s Chablis, ABY p och far är IC S*Amharinjas Balthasar, ABY a. Kattungen verkar livskraftig och stark och vägde 100 gram vid födseln. Visst kan vi tycka att det är trist att det bara blev en, men det viktigaste är att den växer och får må bra och att den sedan slutligen hamnar i ett gott hem, vars människor längtar efter just en liten blå abessinier.