Knutssonkullen - 3 december 2017

Signe nedkom med tre viltfärgade kattungar den 3 december.
Alla är viltfärgade, Två hanar och en hona.Hanen till kullen är en blå aby, Gargamel (S*Aucuparia´s Minneapolis). Se länk för att se kattungarnas stamtavla (en s.k. provparning) på FINDUS. Och här finns bilder på Gargamel, den tjusige hanen!
Kullen fick namnet Knutssonkullen; Fritz Hugo, Franz Jäger och Frida.
Knutsson står för Gösta Knutsson och hans eminenta böcker om Pelle Svanslös och hans vänner allt eftersom Gargamel (S*Aucuparia´s Minneapolis) både är född och bor i staden Uppsala.
Bilder från nya ägarna; Franz, Fritz, Frida
Fritz, Franz och Frida fotograferade av Isa Wiman den 24 februari, dvs 12 veckor gamla
Franz och Fritz i Berras knä Frida (tv), Franz (th) och Fritz bakom 11 v.
Fritz Hugo, 10 veckor Franz Jäger, 10 veckor Frida, 10 veckor
Fritz Hugo, 7 veckor Franz Jäger, 7 veckor Frida, 7 veckor
Fritz Hugo, 5,5 vecka Franz Jäger, 5,5 vecka Frida, 5,5 vecka
Kattungarna är nu tre veckor. Signe opererad för mjölkstockningsbevär. Så alla ungarna flaskmatas. Anna Olvondahl tog bilden den 25 december.
På bilden är de 1 vecka: Två hanar och en hona Foto: Mattias Brandt
På bilden är de 1 dygn gamla.
Om du är intresserad av att äga en abessinier:
Kontakta oss. Vi har kunskaper och kan hjälpa dig. Du når oss på 0730-63 91 62 eller via ett mail till olvondalen@yahoo.se. Vi har även sammanställt en pdf med vanliga frågor som du kan tanka ned. Mer om rasen hittar du under rubriken Abessinier.
För oss är det viktigt att du som köper en katt från oss får följa din tillkommande katts uppväxt och se den i dess "hemmiljö". Antingen IRL eller via digitala medier. När en kattunge övertas är den minst 12 veckor och är då vaccinerad, chipmärkt och besiktigad enligt SVERAKs normer.